Καταθέτουν στην Ελβετία 10 μέλη της FIFA - Ανάμεσά τους και ο Μάριος Λευκαρίτης - iefimerida.gr

Καταθέτουν στην Ελβετία 10 μέλη της FIFA - Ανάμεσά τους και ο Μάριος Λευκαρίτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παράλληλα με το έργο των Η.Π.Α. οι ελβετικές Αρχές θα συνεχίσουν τη δική τους έρευνα για το σκάνδαλο της FIFA και θα επικεντρωθούν κυρίως στην ανάθεση και τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2010 στη Ν.Αφρική. Δέκα υψηλόβαθμα στελέχη της ομοσπονδίας θα κληθούν να καταθέσουν και ανάμεσά τους βρίσκεται ο Κύπριος Μάριος Λευκαρίτης.

Δέκα μέλη της FIFA αναμένεται να καταθέσουν στις ελβετικές Αρχές, οι οποίες έχουν ήδη πάρει από τα γραφεία της ομοσπονδίας στη Γενεύη, υλικό από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ενώ με απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης της χώρας, αποφασίστηκε να «παγώσουν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί των κατηγορουμένων στην Ελβετία.

Οι δέκα, οι οποίοι θα κληθούν να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για δωροδοκία, ξέπλυμα χρήματος και μίζες στο μάνατζμεντ των τηλεοπτικών δικαιωμάτων είναι οι εξής: Ισά Χαγιάτου (Καμερούν), Βιτάλι Μούτκο (Ρωσία), Αγχελ Μαρία Βιγιάρ Γιόνα (Ισπανία), Μισέ Ντ'Ουζ (Βέλγιο), Σενές Ερζίκ (Τουρκία), Βοραβί Μακουντί (Ταϋλάνδη), Μάριος Λευκαρίτης (Κύπρος), Ζακ Ανουμά (Ακτή Ελεφαντοστού), Ράφαελ Σαλγκέρο (Γουατεμάλα), Χανι Αμπό Ρίντα (Αίγυπτος)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαριος λευκαριτης Fifa σκάνδαλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ