Ραντεβού «θανάτου» στο Περιστέρι ανάμεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού [βίντεο] - iefimerida.gr

Ραντεβού «θανάτου» στο Περιστέρι ανάμεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον αγώνα μπαράζ Αφοβος-Αγιος Θωμάς για την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι έμελλε να λύσουν τις διαφορές τους οπαδοί.

Οπως καταμαρτυρούν φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο υπήρχαν φίλοι του Παναθηναϊκού που υποστήριζαν την ομάδα Αφοβος από το Γουδί και εκεί έσπευσαν δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού με κράνη και αντικείμενα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τα περίπου 100 άτομα τα οποία βρέθηκαν, λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, έξω από το γήπεδο και δημιούργησαν την ένταση φορούσαν διακριτικά του Ολυμπιακού. Αφού λοιπόν έφτασαν έξω από το γήπεδο πέταξαν φωτοβολίδες προς την εξέδρα, ενώ μερικοί εξ αυτών έκαναν «ντου» με αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο να πέσει ξύλο. Τα επεισόδια δεν γενικεύθηκαν χάρη στην άμεση επέμβαση της αστυνομίας, η οποία μάλιστα προχώρησε και σε συλλήψεις.

Ραντεβού «θανάτου» στο Περιστέρι ανάμεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το κλίμα εξ' αρχής ήταν τεταμένο στο γήπεδο, υπήρχε ένταση, ενώ μετά από όλα αυτά, ο διαιτητής Παπαπέτρου μαζί με τους βοηθούς, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να ελέγξουν την κατάσταση και να δουν αν υπάρχουν οι συνθήκες να συνεχιστεί ο αγώνας. Κάποιοι οπαδοί, ωστόσο, που είχαν μείνει στην εξέδρα, σε συνδυασμό με τα επεισόδια που είχαν προηγηθεί, φαίνεται πως επηρέασαν τον ρέφερι ο οποίος αποφάσισε την οριστική διακοπή. Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο να θυμίσουμε ήταν ήταν 2-1 υπέρ του Άφοβου.

Oπως αναφέρει και το Pamebala που βρέθηκε στο γήπεδο «Στο βίντεο, φαίνεται ολοκάθαρα πως "φίλαθλοι" με διακριτικά του Ολυμπιακού μετά από συνεννόηση για οργανωμένη επίθεση, εισέβαλαν στο γήπεδο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου, με σκοπό σύμφωνα με πληροφορίες να... μονομαχήσουν με πιθανούς φίλους του Παναθηναϊκού. Η παραπάνω πληροφόρηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα του Αγίου Θωμά που έπαιζε κόντρα σοτν Άφοβο, έχει ως φυσική έδρα το Γουδί, εκεί όπου υπάρχουν αρκετοί φίλαθλοι και οπαδοί του Παναθηναϊκού».


Πηγή βίντεο: pamebala.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ