Ντομπρόβσκις: Να υπάρξει άμεσα συμφωνία, ο χρόνος τελειώνει - iefimerida.gr

Ντομπρόβσκις: Να υπάρξει άμεσα συμφωνία, ο χρόνος τελειώνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πρέπει άμεσα να υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των εταίρων», φέρεται να τόνισε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Valdis Dombrovskis, επαναλαμβάνοντας, ουσιαστικά, για ακόμη μια φορά, ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

«Έχουμε μείνει μήνες πίσω στο χρονοδιάγραμμα», επεσήμανε χαρακτηριστικά, καθώς «κάθε μέρα που περνάει χωρίς να υπάρχει συμφωνία είναι μια μέρα παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε».
Ο ευρωπαίος αξιωματούχος σχολίασε, στη συνέχεια, πως οι συνομιλίες με τα τεχνικά κλιμάκια συνεχίζονται, καθώς και ότι σημειώνεται σταδιακή πρόοδος, η οποία πρέπει να επιταχυνθεί καθώς η χώρα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας.
«Έχει επιτευχθεί πρόοδος σε μία σειρά από ζητήματα», υπογράμμισε ο κ. Dombrovskis, «ωστόσο παραμένουν άλυτα τα θέματα του συνταξιοδοτικού, του εργασικού τομέα και του ΦΠΑ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ