Nτέρμπι κορυφής στα πλέι οφ της Super League: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Nτέρμπι κορυφής στα πλέι οφ της Super League: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται τους «πράσινους» στις 19:30 (Novasports 1) αναζητώντας την πρώτη τους νίκη στο… μίνι πρωτάθλημα, ούτως ώστε να μείνουν σε απόσταση… αναπνοής από το «τριφύλλι», όσον αφορά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Αντίθετα, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, θέλει να κάνει το 3Χ3 και να… καθαρίσει την κορυφή στα πλέι οφ.

Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει πολλούς λόγους για να «πονοκεφαλιάζει». Ο τεχνικός του «Δικέφαλου» δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στους Σαλπγγίδη, Γκολάσα, Κωνσταντινίδη και Δεληγιαννίδη, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Γλύκου και Μακ. Πολλά προβλήματα για το ντέρμπι της Τούμπας αντιμετωπίζει και ο Γιάννης Αναστασίου. Εκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι Κλωναρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πέτριτς, Χουχούμης και Σπυρόπουλος.

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ θα ανοίξει στο Περιστέρι, όπου στις 17:15 (Novasports 2) ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο ομάδες «μάχονται» για τη δεύτερη θέση και το… καλό εισιτήριο του Europa League και παράλληλα, την αποφυγή της τελευταίας θέσης, η οποία θα… σημάνει την έναρξη της προετοιμασίας από πολύ νωρίς.

Εκτός πλάνων του Έλληνα τεχνικού στους «κυανόλευκους» βρίσκονται οι Μπρίτο και Τσενάμο. Ο τεχνικός ηγέτης των Αρκάδων δεν μπορεί να υπολογίζει τους Γιαννιώτα και Φερνάντες, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Πλέι οφ Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ