ΑΕΚ: Τα 2 εκατ.ευρώ του Φαν Ντερ Φάαρτ το μεγάλο «εμπόδιο» - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Τα 2 εκατ.ευρώ του Φαν Ντερ Φάαρτ το μεγάλο «εμπόδιο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ πριν καιρό βολιδοσκόπησε τον Ολλανδό Φαν Ντερ Φάαρτ για να αποτελέσει το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού με την επιστροφή της στην Super League.

O 32χρονος επιθετικός μέσος που αγωνίζεται στο Αμβούργο (δίνει μπαράζ παραμονής αυτές τις ημέρες) έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του και έχει προβάλει το οικονομικό ως βασικό κομμάτι της όποιας συμφωνίας του. Αυτό άλλωστε έχει διαμηνύσει σε Αγιαξ, Μπεσίκτας, Μπουρσασπόρ, Τορίνο, Αταλάντα, Τζένοα, Σέλτικ και Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι που έχουν ενδιαφερθεί.

Ο ποιοτικός Ολλανδός χαφ φτάνει στα 2 εκατ.ευρώ ετησίως στο κασέ του και στην ΑΕΚ δεδομένα δεν μπορούν να φτάσουν αυτό το καλοκαίρι σε τέτοιο συμβόλαιο. Αν δεν πέσει σημαντικά ο Φαν Ντερ Φάαρτ δεδομένα δεν θα απασχολήσει πολύ ακόμη την ΑΕΚ.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η ΑΕΚ συζητά με τέτοια ονόματα, ρίχνει στο τραπέζι προτάσεις για παίκτες επιπέδου και δείχνει πρόθυμη να φέρει μεγάλους παίκτες, δείχνει έκδηλα και την πρόθεση της διοίκησης Μελισσανίδη να μπει δυναμικά του χρόνου στην Super League.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ φαν ντερ φααρτ κασέ Αμβούργο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ