Φρίκη στο Μενίδι - Βρέθηκε πτώμα απανθρακωμένο και χωρίς κεφάλι - iefimerida.gr

Φρίκη στο Μενίδι - Βρέθηκε πτώμα απανθρακωμένο και χωρίς κεφάλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απανθρακωμένο και ακέφαλο πτώμα βρέθηκε γύρω στις 3.30 μετά το μεσημέρι κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, σε οικόπεδο με ξερά χόρτα στην οδό Σαράντα Μαρτύρων στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, στο σημείο μετέβησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα για να σβήσουν την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο οικόπεδο και όταν ολοκλήρωσαν την κατάσβεση αντίκρισαν ένα πτώμα που, προφανώς, βρισκόταν μέσα στα ξερά χόρτα που κάηκαν.

Κατά μια πληροφορία το άγνωστο άτομο, του οποίου δεν έχει διευκρινιστεί ούτε το φύλο ήταν δεμένο, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία που μετέβη στο σημείο. Επίσης το κεφάλι ήταν δίπλα στο πτώμα αλλά και αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί αν είχε γίνει πριν τον θάνατο ή έγινε κατά λάθος από την πίεση της μάνικας της πυροσβεστικής.

Στο σημείο μετέβη και ιατροδικαστής ο οποίος εξετάζει το πτώμα ενώ από την Ασφάλεια Αττικής ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μενίδι πτώμα πυρκαγιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ