Οργή στον Παναθηναϊκό για τον Ζωγράφο - iefimerida.gr

Οργή στον Παναθηναϊκό για τον Ζωγράφο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν άφησαν ασχολίαστο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το περίφημο ηχητικό, το οποίο έχει διαρρεύσει από χθες και έχει προκαλέσει σάλο, με τις εμετικές εκφράσεις για την ομάδα, τη Λεωφόρο και όχι μόνο.

Στο ηχητικό φέρεται να μιλάει ο Χριστόφορος Ζωγράφος.

Οι «πράσινοι» είναι οργισμένοι και αγανακτισμένοι με την εμετική φρασεολογία, αλλά και τη μεθοδολογία στην επιλογή διαιτητών. Μάλιστα, προσθέτουν ότι: «είναι τόσο «δυνατά» όλα όσα κυκλοφόρησαν που τα λόγια περιττεύουν και αδυνατούν να «απαντήσουν» στη συγκεκριμένη χυδαιότητα».

Σε ό, τι έχει να κάνει με τις… ευχές του συγκεκριμένου για το γήπεδο της Λεωφόρου, από τον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι: «το μένος, η εμπάθεια και το μίσος με τα οποία αντιμετωπίζεται ο Παναθηναϊκός από το διαιτητικό σύστημα καθρεφτίζονται πλήρως μέσα από τις κατάρες που εκτοξεύει ο συγκεκριμένος «κύριος» αδιαφορώντας ακόμη κι αν χαθούν κάποιες ψυχές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ζωγράφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ