Η Παρί Σεν Ζερμέν τινάζει την μπάνκα για να πάρει τον Τσάβι - iefimerida.gr

Η Παρί Σεν Ζερμέν τινάζει την μπάνκα για να πάρει τον Τσάβι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τσάβι αποχαιρέτισε την περασμένη Κυριακή την Μπαρτσελόνα και τους φίλους της και έχει υπογράψει ήδη με την Αλ Σαντ συμβόλαιο με αποδοχές 10 εκατ.ευρώ ετησίως.

Παρόλα αυτά, είναι πιθανή η επιστροφή του στην Ευρώπη, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα του Κατάρ.

Αυτό αποκαλύπτει με σημερινό (26/05) δημοσίευμά της η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Le Parisien». Η συμφωνία δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί, αφού οι δύο σύλλογοι έχουν ίδιο ιδιοκτήτη, ενώ αναμένεται να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία μ' αυτή του Φρανκ Λάμπαρντ στην Μάντσεστερ Σίτι.

Σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, η οικογένεια του Καταλανού μέσου θα μείνει για ακόμα μία χρονιά στη Βαρκελώνη, παρά το γεγονός πως για να πειστεί να μετακινηθεί στο Κατάρ η διοίκηση της ομάδας προσέλαβε όλη την... οικογένειά του στην ακαδημία ποδοσφαίρου "Aspire", η οποία βρίσκεται στην Ντόχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ