Συνελήφθη στο Κρανίδι 42χρονη που φέρεται να χτύπησε μέχρι θανάτου την πεθερά της πριν από 2 χρόνια - iefimerida.gr

Συνελήφθη στο Κρανίδι 42χρονη που φέρεται να χτύπησε μέχρι θανάτου την πεθερά της πριν από 2 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου οδηγήθηκε την Τρίτη η 42χρονη που συνελήφθη στο Κρανίδι και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο Εισαγγελέας Ναυπλίου, λόγω αρμοδιότητας, διέταξε την μεταγωγή της στον Ανακριτή Τρίπολης και αύριο το πρωί η 42χρονη, που φέρεται να χτύπησε μέχρι θανάτου την πεθερά της, θα προσαχθεί στον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί και προσωρινά κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Ναυπλίου.

Η 42χρονη συνελήφθη χθες βράδυ στο Κρανίδι Αργολίδας. Σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Τρίπολης.

Στα τέλη Ιουνίου του 2013 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης χτυπημένη και σε κακή κατάσταση μια 94χρονη γυναίκα, στην οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οδηγήθηκε στο σπίτι της, όπου την επομένη ημέρα κατέληξε.

Λόγω του αιφνίδιου θανάτου της, διατάχθηκε από το Αστυνομικό τμήμα Τρίπολης που ενεργούσε προανάκριση διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του, ανέφερε ως πιθανή αιτία θανάτου τα χτυπήματα που είχε δεχτεί η 94χρονη. Επιπλέον, κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψαν και ενοχοποιητικές μαρτυρίες σε βάρος της 42χρονης, που αναφέρουν ότι χτύπησε την ηλικιωμένη πεθερά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναύπλιο πεθερά ανακριτής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ