Mπαρτσελόνα από το... μέλλον: Ανακατασκευή «Καμπ Νου», νέο κλειστό μπασκετ, ανακαίνιση προπονητικού [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Mπαρτσελόνα από το... μέλλον: Ανακατασκευή «Καμπ Νου», νέο κλειστό μπασκετ, ανακαίνιση προπονητικού [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κορυφαία ομάδα του πλανήτη με τα υπέρογκα έσοδα και τους εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο, επενδύει τα χρήματα της στο... σπίτι της.

Η Μπαρτσελόνα με απόφαση του συλλόγου ανακοίνωσε ότι θα ανακατασκευάσει το «Καμπ Νου», θα κατασκευάσει νέο κλειστό μπάσκετ και θα ανακαινίσει και το προπονητικό κέντρο.

Στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της ομάδας («Καμπ Νου») η βασικότερη διαφορά έχει να κάνει με την τοποθέτηση στεγάστρου, που θα καλύπτει όλες τις θέσεις των κερκίδων. Παράλληλα θα τοποθετηθούν πινακίδες LED και φωτοβολταϊκά, θα βελτιωθεί η αίθουσα Τύπου, ενώ θα γίνει αναμόρφωση σχεδόν όλων των χώρων του σταδίου και θα δημιουργηθούν νέες σουίτες, εστιατόριο χωρητικότητας 1.000 ατόμων και υπόγειο πάρκινγκ με 3.000 θέσεις στάθμευσης.

Mπαρτσελόνα από το... μέλλον: Ανακατασκευή «Καμπ Νου», νέο κλειστό μπασκετ, ανακαίνιση προπονητικού [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0



Όσο για το κλειστό της ομάδας, το νέο «Παλάου Μπλαουγκράνα», που θα χτιστεί εκεί που βρίσκεται το «Mini Estadi», θα έχει χωρητικότητα 10.000 θεατών που θα μπορεί να φτάνει τις 12.200, με όλα τα σύγχρονα μέσα που απαιτούνται για ένα μπασκετικό γήπεδο.

Mπαρτσελόνα από το... μέλλον: Ανακατασκευή «Καμπ Νου», νέο κλειστό μπασκετ, ανακαίνιση προπονητικού [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το προσεχές διάστημα θα γίνουν οι σχετικοί διαγωνισμοί κι εφόσον τα μέλη του συλλόγου και η διοίκηση εγκρίνουν τον προϋπολογισμό θα αρχίσουν το συντομότερο δυνατό τα έργα, δίχως να έχει τεθεί ακόμη συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, με εξαίρεση το νέο «Mini Estadi», που υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμο προς χρήση τη σεζόν 2017/18.

Mπαρτσελόνα από το... μέλλον: Ανακατασκευή «Καμπ Νου», νέο κλειστό μπασκετ, ανακαίνιση προπονητικού [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2


Skyline Espai Barça από fcbarcelona

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ