Ντροπή: Βεβήλωσαν μνημείο στα Τέμπη για τους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ντροπή: Βεβήλωσαν μνημείο στα Τέμπη για τους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε μνημείο για νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ στα Τέμπη, μετά από ατύχημα που είχε γίνει τον Οκτώβριο του 1999.

Ο ιερέας από τα Αμπελάκια που έχει αναλάβει τις δοξολογίες και γενικότερα να φροντίζει το χώρο, ενημέρωσε τα μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού για τις ζημιές που έχουν υποστεί τα εκκλησάκια που βρίσκονται δίπλα στο μνημείο.

Θα πρέπει πάντως να επισημανθεί πως δεν υπάρχουν συνθήματα με σπρέι ή οποιαδήποτε άλλη πράξη που να παραπέμπει σε οπαδική κίνηση, ενώ και το μνημείο δεν έχει υποστεί κάποια άλλη ζημιά.

Ντροπή: Βεβήλωσαν μνημείο στα Τέμπη για τους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το γεγονός έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία, ενώ τα μέλη του συνδέσμου ήρθαν σε επικοινωνία και με τη εταιρεία που κάνει εργασίες στον δρόμο της περιοχής, παίρνοντας διαβεβαιώσεις ότι δεν έγινε κάτι πάνω στα έργα.

Ντροπή: Βεβήλωσαν μνημείο στα Τέμπη για τους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι ζημιές, φυσικά, θα φτιαχτούν, ενώ επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο το μνημείο να μετακινηθεί, λόγω της σήραγγας που ανοίγει στα Τέμπη, είναι πιθανό η εταιρεία να αναλάβει το κόστος.

Ντροπή: Βεβήλωσαν μνημείο στα Τέμπη για τους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Τέμπη μνημείο ζημιές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ