Σοκάρει η Κάρα Ντελεβίν: Γιατί η βιομηχανία του μόντελινγκ είναι φριχτή - iefimerida.gr

Σοκάρει η Κάρα Ντελεβίν: Γιατί η βιομηχανία του μόντελινγκ είναι φριχτή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη μοναδική της εμφάνιση και τη φαινομενικά αστείρευτη ενέργεια κατάφερε να κάνει μία απίστευτη καριέρα ως ένα από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως.

Παρ' όλα αυτά, η 22χρονη, που έχει περπατήσει για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, αποκάλυψε ότι η βιομηχανία του μόντελινγκ είναι «φριχτή», ενώ τόνισε ότι η καριέρα της βασίζεται κατά κύριο λόγο στα social media, καθώς αν ζούσε στα 90s δεν θα είχε καταφέρει τίποτα.

Σε συνέντευξή της στην Wall Street Journal, αποκάλυψε μάλιστα ότι απεχθάνεται την πίεση που υφίστανται τα κορίτσια να παραμείνουν λεπτά και τόνισε ότι κατά το παρελθόν «εξαγριωνόταν» όταν την απειλούσαν ότι θα χάσει τη δουλειά της στην περίπτωση που έπαιρνε κανένα κιλό ή ξενύχταγε διασκεδάζοντας.

Σοκάρει η Κάρα Ντελεβίν: Γιατί η βιομηχανία του μόντελινγκ είναι φριχτή | iefimerida.gr 0

«Είναι απαίσιο να ζεις σε ένα κόσμο όπου θα σε πάρει κάποιος τηλέφωνο και θα σου πει "ο τάδε είπε ότι ήσουν σε πάρτι και σε είδε έτσι και πρέπει να χάσεις βάρος". Με θυμώνει πολύ. Αν δεν θες να με προσλάβεις, μη με προσλάβεις», δήλωσε η Ντελεβίν.

Η Κάρα, που ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ ακολουθώντας το παράδειγμα της μεγαλύτερης αδερφής της Πόπι, ενώ ήταν ακόμα στο σχολείο, τόνισε ότι δεν της ήταν εύκολο να βρίσκεται μπροστά από μία κάμερα. «Ήμουν όπως ένα ζώο στο κλουβί. Δεν ήξερα πού βρίσκονταν οι κάμερες και απλώς μετακινούμουν», είπε θέλοντας να περιγράψει τον εαυτό της.

Παρά τα όσα δήλωσε, πάντως, η 22χρονη, συνεχίζει την πορεία της προς την κορυφή, ενώ αναλαμβάνει κινηματογραφικές δουλειές και επανασυστήνεται ως σταρ του Χόλιγουντ.

Σοκάρει η Κάρα Ντελεβίν: Γιατί η βιομηχανία του μόντελινγκ είναι φριχτή | iefimerida.gr 1
Σοκάρει η Κάρα Ντελεβίν: Γιατί η βιομηχανία του μόντελινγκ είναι φριχτή | iefimerida.gr 2
Σοκάρει η Κάρα Ντελεβίν: Γιατί η βιομηχανία του μόντελινγκ είναι φριχτή | iefimerida.gr 3
Σοκάρει η Κάρα Ντελεβίν: Γιατί η βιομηχανία του μόντελινγκ είναι φριχτή | iefimerida.gr 4
Σοκάρει η Κάρα Ντελεβίν: Γιατί η βιομηχανία του μόντελινγκ είναι φριχτή | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ undefined
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ