Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Βέμερ - Ερχεται και ο Εσιέν - iefimerida.gr

Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Βέμερ - Ερχεται και ο Εσιέν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Γενς Βέμερ, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου για συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα ο Μίκαελ Εσιέν και ο μάνατζέρ του.

Ο Βέμερ αποτελεί τελικά την επιλογή του Παναθηναϊκού για τη θέση του δεξιού μπακ. Ο 29χρονος παίκτης, έμεινε ελεύθερος από την Πάντερμπορν, η οποία υποβιβάστηκε από την Μπουντεσλίγκα και είναι ο εκλεκτός διοίκησης και τεχνικού επιτελείου αντί του Ρούμπεν Λιζόν του Άγιαξ. Ο Βέμερ πραγματοποίησε φέτος 22 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα, σκοράροντας μια φορά ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνιζόταν στο σύλλογο από το 2008. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βέρντερ Βρέμης, πήρε μεταγραφή για την Βόλφσμπουργκ όπου αγωνίστηκε μόνο στη 2η ομάδα, πριν φύγει για την Πάντερμπορν πριν από επτά χρόνια.

Ερχεται ο Εσιέν

Την Πέμπτη αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Μίκαελ Εσιέν, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία ύψους 1,5 εκ. ευρώ ετησίως και αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο 32χρονος Γκανέζος θα έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο διετούς διάρκειας με το τριφύλλι.

Ολοκληρώνοντας αυτές τις δύο μεταγραφές και έχοντας ήδη αποκτήσει τον Λουντ για τη μεσαία γραμμή, ο Παναθηναϊκός θα έχει όλο το χρόνο να κινηθεί για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού καλύπτοντας το κενό που αφήνει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γενς βεμερ Παναθηναϊκός μικαελ εσιεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ