Βαλένθια καλεί Ρομπέρτο - Πόσο κοστίζει ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Βαλένθια καλεί Ρομπέρτο - Πόσο κοστίζει ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τραυματισμός του Ντιέγκο Αλβες, ο οποίος θα απουσιάσει για τους επόμενους έξι μήνες από την αγωνιστική δράση, έχει προκαλέσει συναγερμό στη Βαλένθια, η οποία από την επόμενη κιόλας ημέρα βγήκε στην αγορά ψάχνοντας τερματοφύλακα.

Ενα από τα πρώτα τρία ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι αυτό του Ρομπέρτο Χιμένεθ. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι φυσικά έχουν φροντίσει να «δέσουν» τον Ισπανό με μια ρήτρα που ξεπερνάει τα 8 εκ. ευρώ. Άλλωστε για την απόκτησή του είχαν δαπανηθεί σχεδόν 6 εκ. από τους νταμπλούχους Ελλάδας ενώ εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση πώλησης. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, η Βαλένθια δεν αποκλείεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, αφού πρώτα κάνει μια διερευνιτική επαφή για να δει τις προθέσεις της ελληνικής ομάδας.

Εκτός από τον Ρομπέρτο, ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Πετρ Τσεχ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την Τσέλσι αλλά και ο Κοσταρικανός Κέιλορ Νάβας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομπέρτο Ολυμπιακός Βαλένθια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ