Τα 5 πράγματα που μόνο όσοι χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς καταλαβαίνουν - iefimerida.gr

Τα 5 πράγματα που μόνο όσοι χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς καταλαβαίνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιμένεις στη στάση, το λεωφορείο αργεί να έρθει και όταν έρθει τις περισσότερες φορές είναι γεμάτο από κόσμο. Ψάχνεις μια γωνιά, βρίσκεις και στέκεσαι και περιμένεις να φτάσεις στον προορισμό σου.

Κάπως έτσι είναι μια τυπική μέρα κάποιου που χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ για να πάει στη δουλειά του, στη σχολή του ή όπου αλλού χρειάζεται.

Μέσα στα ΜΜΜ μπορεί κάποιος να δει όλους τους τύπους ανθρώπων: κουστουμάτους, χίπστερ, παππούδες, γιαγιάδες, Ελληνες και μετανάστες.

Μπορεί τίποτα φαινομενικά να μην τους συνδέει, αλλά όλοι καταλαβαίνουν τα 5 πράγματα που μόνο όσοι χρησιμοποιούν τα Μέσα αντιλαμβάνονται.

Το λεωφορείο κάθε 10 με 15 λεπτά

Θεωρητικά ισχύει πως το λεωφορείο περνάει κάθε 10-15 λεπτά από τη στάση. Κι όμως δεν είναι έτσι. Τα τινά που είναι πραγματικότητα είναι δύο: είτε θα περάσει μετά από 20', είτε θα περάσουν δύο μαζί, το ένα πίσω από το άλλο. Και εσύ ξεφυσάς για την τύχη που δεν σε θέλει.

Τι μυρίζει έτσι;

Είναι ο διπλανός που φοράει το κουστούμι με 40 βαθμούς Κελσίου ή είναι η κυρία που κάθεται δίπλα σου μαζί με τα ψώνια; Εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι να αναπνεύσεις ή να περιμένεις να κατέβεις στον «φρέσκο» αέρα της πόλης.

Ο... περίεργος τύπος που κάθεται δίπλα σου

Παντα, όμως, κάθεται δίπλα σου. Βρίσκει αφορμή και σου πιάνει τη συζήτηση με το παραμικρό και στο αναλύει. Δεν κάνεις τίποτα, παρά κάθεσαι και κουνάς το κεφάλι σου για να δείξεις πως συμμετέχεις γιατί δεν θες κιόλας να τον προσβάλλεις.

Οι sui generis επιβάτες

Δεν τους χαρακτηρίζω «τρελούς», αλλά ιδιόρρυθμους. Τους αναγνωρίζεις με το που μπουν στα Μέσα. Είναι εκείνοι που μιλάνε μόνοι τους, βρίζουν, σπρώχνουν αρκετές φορές και γενικότερα έχουν λόγο για ό,τι διαδραματίζεται εντός και εκτός του μέσου που τους μεταφέρει.

Οι συζητήσεις που σου αρέσει να ακούς

Μπορεί να μην είναι ευγενικό αλλά όλοι το κάνουν, μην το αρνείσαι! Πόσες φορές δεν έχεις «στήσει» αυτί να ακούσεις τι λένε οι μπροστινοί ή διπλανοί σου; Οικογενειακά, ερωτικά σε κάνουν να γελάς ή σε βάζουν σε σκέψεις για τα δικά σου θέματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΜΜ επιβάτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ