Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φαν ντερ Φάαρτ [βίντεο[ - iefimerida.gr

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φαν ντερ Φάαρτ [βίντεο[

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά και τη μαθηματική άνοδο και επιστροφή στην Super League, η ΑΕΚ ξεκινά το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο μεταγραφικό τραπέζι είναι αυτό του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, ο οποίος μένει ελεύθερος από το Αμβούργο.

Ο αριστεροπόδαρος Ολλανδός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην ηλικία των 32 ετών και φέτος προσπάθησε για το καλύτερο στην προσπάθεια των Γερμανών να παραμείνουν στην κατηγορία. Ο Φαν ντερ Φάαρτ συμπλήρωσε φέτος 24 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα έχοντας σκοράρει τέσσερα τέρματα ενώ θα είναι βασικός στα δύο παιχνίδια μπαράζ με την Καρλσρούη. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο ωστόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει η παραμονή αφού το Αμβούργο καταφέρει να μείνει στην πρώτη κατηγορία, θεωρείται δεδομένο ότι θα καταθέσει πρόταση.

Ο Φαν ντερ Φάαρτ, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ και της Τότεναμ στο παρελθόν έχει κασέ σχεδόν 1 εκ. ευρώ, ποσό όχι απαγορευτικό για την Ένωση, η οποία θέλει να κάνει την υπέρβαση με ένα τόσο μεγάλο όνομα ενόψει της νέας σεζόν. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», ο Ολλανδός είναι ένας παίκτης, το όνομα του οποίου θα συζητηθεί στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ Αμβούργο αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ