Τα ζώδια της Τρίτης 26 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 26 Μαΐου

zodia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Εσάς τους Κριούς η σημερινή ημέρα σας καλεί να ασχοληθείτε με ένα θέμα της εργασίας, ίσως ακόμη και της υγείας σας, η καθημερινή σας ζωή όμως έχει πάρα πολλά γεγονότα τα οποία μπορεί να είναι και ευχάριστα, χάρη στη δική σας δύναμη και προσπάθεια να ολοκληρωθούν! Όμως, από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ( συγγενείς, φίλους ή συνεργάτες) μπορεί να υπάρξουν και αντιδράσεις ή αντιρρήσεις οι οποίες θα σας εκνευρίσουν. Προσέχετε τις κινήσεις σας, μην τρέχετε με το αυτοκίνητο και προσέξετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Γενικότερα είναι μια περίεργη περίοδος η οποία μπορεί να βοηθήσει τα σχέδιά σας χωρίς όμως να λείπουν οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις. Φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί σε σχέση με την οικογενειακή σας ζωή ώστε να διατηρήσετε σταθερές τις σχέσεις σας. Το γεγονός ότι ο Ουρανός έχει μετακινηθεί και επηρεάζει τώρα όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Απριλίου, σημαίνει ότι μπορεί να είστε σε μια φάση επανάστασης που σας φέρνει σε σύγκρουση με τα πρόσωπα της οικογένειά σας, ίσως ακόμη και ότι ενδεχομένως κάποια πρόσωπα της οικογένειάς σας έχουν την ανάγκη σας και θα πρέπει να τα βοηθήσετε. Αυτόν τον καιρόν είστε γενικότερα πιο δραστήριοι αλλά κατά κάποιο τρόπο και πιο επιθετικοί.

Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους η θέση της Αφροδίτης (κυβερνήτη πλανήτη σας) στον Καρκίνο μπορεί να είναι μια καλή θέση, ενδεχομένως όμως να έχετε απρόβλεπτα γεγονότα με πρόσωπα της οικογένειας ή του άμεσου περιβάλλοντός σας, ίσως ακόμη να πρέπει να δείξετε το ενδιαφέρον σας στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η Σελήνη σήμερα στην Παρθένο σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν αποκλείεται όμως να έχετε και μια επικριτική διάθεση. Τα οικονομικά είναι αυτά που σας απασχολούν και σας προβληματίζουν αρκετά, ενώ βεβαίως τα έξοδά σας είναι πολλά αυτό τον καιρό! Περιορίστε λοιπόν την αγοραστική σας μανία.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες κατά κάποιο τρόπο έχετε πλέον ηρεμήσει, για εσάς όμως που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουνίου, ο ανάδρομος Ερμής ( κινείται στις μοίρες που αντιστοιχούν στις ημέρες των γενεθλίων σας) δημιουργεί καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις, φέρνει κοντά σας ανθρώπους από τα παλιά, ενώ σκέφτεστε και ξανασκέφτεστε το πως θα επιλύσετε ένα οικογενειακό σας θέμα. Ο Άρης, επίσης στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει αρκετά δυναμικούς, προστατευτείτε όμως από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Αν και αυτή την εβδομάδα θα έχετε κάποια έσοδα ουσιαστικά δεν λείπουν και τα έξοδα, με τα οικονομικά ζητήματα να έρχονται γενικότερα στο προσκήνιο. Αυτό τον καιρό ενδεχομένως να σας απασχολεί ένα θέμα ακίνητης περιουσίας.

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους αυτή είναι μια περίεργη περίοδος, με την Σελήνη σήμερα στην Παρθένο να σας οδηγεί σε συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, με τα οποία όμως δεν αποκλείεται να έχετε και κάποιες διαφωνίες. Γενικά είστε σε μια περίοδο που δεν μπορείτε να ηρεμήσετε, καθώς ακόμη και οι σκέψεις των όσων έχετε να κάνετε ενδεχομένως να σας πιέζουν αρκετά. Να θυμάστε ότι το παρασκήνιο είναι ενεργό και λειτουργεί εναντίον σας, φροντίστε λοιπόν να μην δίνετε αφορμές για σχόλια και μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Η συναισθηματική σας ζωή περνά μια ταραχώδη περίοδο! Ειδικά για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Ιουλίου τα πράγματα είναι ιδιαίτερα πιεστικά, καθώς από την μια πλευρά θέλετε να απαλλαγείτε από πράγματα τα οποία σας πιέζουν, από την άλλη όμως μια συναισθηματική ιστορία μπορεί να μην διαρκέσει και αυτό να σας φορτίσει. Συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες έχετε πλέον «ξεφύγει» από τα πρέπει και τους περιορισμούς, ενώ θέλετε να ρυθμίσετε, να βάλετε σε μια τάξη υποθέσεις που αφορούν τους φίλους σας ή την συλλογική δουλειά. Ο ανάδρομος Ερμής δείχνει ότι είτε θα δείτε φίλους από τα παλιά, είτε θα συμπαρασταθείτε στους φίλους σας, είτε ακόμη και να απορρίψετε κάποιους από αυτούς. Γενικότερα ο τομέας των φίλων ή της συλλογικής δουλειάς έχει κάποιες περίεργες υποθέσεις όλο αυτό το διάστημα του ανάδρομου Ερμή (ως τις 12 Ιουνίου), με παλιές υποθέσεις να έρχονται στο προσκήνιο, αλλά και με πολλές αναθεωρήσεις που κάνετε. Ασχοληθείτε σήμερα με ένα οικονομικό σας θέμα, ενώ ο Δίας δεν παύει βεβαίως να βοηθά όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Αυγούστου.

Παρθένος

Μια περίεργη περίοδος αρχίζει για εσάς τους Παρθένους, λίγο καιρό πριν ο Δίας περάσει στο δικό σας ζώδιο! Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο σας κάνει να ασχολείστε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα επαγγελματικά σας όμως θέματα δεν παύουν να σας φορτίζουν. Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να ρυθμίσετε κάποια επαγγελματικά σας θέματα, τα οποία όμως δεν είναι και τόσο εύκολα. Συμπαρασταθείτε σε όσους σας χρειάζονται, με κάποιους φίλους σας να έχουν ίσως την ανάγκη σας, ενώ δεν θα πρέπει να αναμίξετε τους φίλους με ένα οικονομικό θέμα που είναι τώρα προ των πυλών. Πάντως έχετε και εσείς μια διάθεση κάπως εριστική, ενώ ειδικά σήμερα που η Σελήνη από το δικό σας ζώδιο σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, μπορεί αυτό να σας δημιουργεί έναν ακόμη μεγαλύτερο εκνευρισμό. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Μόνο εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας δεν πιέζεστε από σημαντικά θέματα. Όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, γύρω στις 23 Αυγούστου, φαίνεται ότι συνειδητοποιείτε κάποια πράγματα σε σχέση με την οικογένειά σας , καθώς ο Κρόνος επηρεάζει τον τομέα των οικογενειακών σας.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί βρίσκεστε σε μια πολύ δραστήρια περίοδο που θέλετε να ταξιδέψετε να μετακινηθείτε, να γράψετε, αν και βεβαίως όλα αυτά μπορεί να τα κάνετε με αρκετή πίεση και αυτό να σας φορτίζει. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Οκτωβρίου αποφύγετε να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις, παρά το γεγονός ότι οι συναντήσεις και οι συζητήσεις ευνοούνται. Η Αφροδίτη(κυβερνήτης πλανήτης σας) στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργεί την τάση να υπάρξουν κάποια ρήγματα στις σχέσεις σας με τα φιλικά σας πρόσωπα ή στην προσπάθεια που κάνετε για συλλογική δουλειά.

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς σήμερα είναι μια ημέρα που θα πρέπει να συζητήσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με ένα ταξίδι, μια συνάντηση ή ένα θέμα που σας απασχολεί να παρουσιάσουν καθυστερήσεις. Όπως σας έχω πει εδώ και αρκετό καιρό, ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, ίσως ακόμη και με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας τα οποία έχουν την ανάγκη σας και αυτό να μην σας επιτρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Τοξότης

Ο Κρόνος επηρεάζει τους Τοξότες που είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας καταδεικνύοντας τα πρέπει και τις υποχρεώσεις σας, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 3 Δεκεμβρίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη απέναντί σας να δημιουργούν ένταση στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Επίσης, ένα επαγγελματικό θέμα σας προκαλεί πίεση. Ο Δίας βεβαίως εξακολουθεί να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες όσων είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Δεκεμβρίου, με πολλές υποθέσεις να έρχονται στο προσκήνιο και να σας βοηθούν.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι, με την Σελήνη σήμερα στην ευνοϊκή θέση της Παρθένου μπορείτε να προγραμματίσετε ταξίδια, επαφές και , αν και ο χώρος της εργασίας ίσως ακόμη και της υγείας να είναι ακόμη αρκετά μπερδεμένος. Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Ιανουαρίου προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας (αν θέλετε να τις διατηρήσετε), καθώς την περίοδο αυτή έχετε μια περίεργη νοοτροπία που σας δημιουργεί την επιθυμία να σπάσετε τα δεσμά σας και να αποκολληθείτε από καταστάσεις που σας φορτίζουν. Ακόμη και οι σχέσεις σας μπορεί να σας φορτίζουν. Ασχοληθείτε με ένα σημαντικό οικονομικό σας θέμα.

Υδροχόος

Εσάς τους Υδροχόους εξακολουθούν να σας απασχολούν τα παιδιά ή ο ερωτικό σας σύντροφος ,ενώ ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να καθυστερεί. Στον χώρο της εργασίας δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες σημαντικές μικροπαρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σας απασχολούν άμεσα.

Ιχθείς

Οι Ιχθύες που είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας αισθάνεστε την επιρροή του Κρόνου ο οποίος σας υποδεικνύει τι πρέπει να κρατήσετε και τι να διώξετε από τη ζωή σας, ενώ ο Ποσειδώνας δημιουργεί μια περίεργη, μια απατηλή κατάσταση για όσους είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Μαρτίου, με ένα οικογενειακό ζήτημα να είναι αρκετά μπερδεμένο. Η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζει κάποια σκαμπανεβάσματα. Αφήστε λοιπόν να περάσει η σημερινή ημέρα, και ειδικά όσοι είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο (δηλαδή από τις 11 Μαρτίου και μετά),θα δείτε ότι θα έχετε μια πολύ καλύτερη συναισθηματική ζωή!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ