Ο διάλογος Μελισσανίδη – Δέλλα: Τι ειπώθηκε μετά την άνοδο της ΑΕΚ στην Super League - iefimerida.gr

Ο διάλογος Μελισσανίδη – Δέλλα: Τι ειπώθηκε μετά την άνοδο της ΑΕΚ στην Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την νίκη της επί του Ηρακλή, η ΑΕΚ γύρισε και επίσημα στην Super League.

Αναμενόμενα το κλίμα μετά το τέλος του αγώνα ήταν χαρούμενο με πρόσωπα γεμάτα ικανοποίηση για την επίτευξη του βασικού στόχου μετά τον υποβιβασμό του 2013.

Στα αποδυτήρια τα χαμόγελα ήταν πλατιά και έγιναν ακόμα πιο έντονα όταν παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πήγε να συγχαρεί τους παίκτες για την επιτυχία της ανόδου και είχε θερμότατο τετ α τετ με τον Τραϊανό Δέλλα. Οι διάλογοι που είχαν οι δύο άνδρες, δείχνουν πολλά για το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ.

Ο Μελισσανίδης αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια τους και στη συνέχεια στράφηκε στον Τραϊανό Δέλλα. «Τράι συγχαρητήρια, όλα είναι οκ», είπε ο «τίγρης». Ο Δέλλας – όπως είχε κάνει και στη συνέντευξη Τύπου λίγο νωρίτερα – απένειμε τα εύσημα στον Μελισσανίδη. «Σε εσάς αξίζουν τα συγχαρητήρια. Από εσάς ξεκίνησαν όλα», για να απαντήσει με απόλυτο τρόπο ο Μελισσανίδης. «Αφήστε με εμένα. Δική σας είναι η επιτυχία. Συγχαρητήρια και πάλι».

Ο Μελισσανίδης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την επίτευξη της ανόδου και την επικράτηση επί ενός ισχυρού αντιπάλου. Με τις νίκες πάντα φτιάχνει το κλίμα και αυτή η επιτυχία, η επιστροφή που όλοι περίμεναν καρτερικά επί διετία, δείχνει πως η ΑΕΚ προχωρά μπροστά. Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι ο Δέλλας να συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ. Αλλωστε, μετά τα αρχικά συγχαρητήρια οι δύο – μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς – έμειναν στο γραφείο του Δέλλα για να συζητήσουν και θέματα που αφορούν το μέλλον της Ενωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ