Ησυχος: Οι γιατροί θα κάνουν το «αγροτικό» τους κατά τη στρατιωτική θητεία τους - iefimerida.gr

Ησυχος: Οι γιατροί θα κάνουν το «αγροτικό» τους κατά τη στρατιωτική θητεία τους

(EUROKINISSI/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά τη στρατιωτική τους θητεία θα μπορούν να κάνουν το «αγροτικό» τους οι γιατροί, όπωψς προανήγγειλε ο Κώστας Ησυχος.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας, το αντίστοιχο θα μπορεί να γίνει και με αρχιτέκτονες, μηχανικούς και δικηγόρους. Μάλιστα, όπως ανέφερε, οι νεοσύλλεκτοι γιατροί κατά την θητεία τους θα έχουν τη δυνατότητα να συνταγογραφούν σε αγροτικές ή απομακρυσμένες περιοχές.

Ο κ. Ησυχος, που έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις κατά την επίσκεψή του στη Λάρισα, αναφερόταν στο νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου, στο πλαίσιο του οποίου θα περιλαμβάνονται ρυθμίσεις σε θέματα που αφορούν στις Ενοπλες Δυνάμεις. Στις προωθούμενες ρυθμίσεις συμπεριλαμβάνονται και αυτές που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία που είναι στην κατοχή των Ενόπλων Δυνάμεων και αφορούν στην αξιοποίηση τους και στην απόδοσή τους στους πολίτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στρατιωτική θητεία γιατροί αγροτικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ