Μαχητικά αεροσκάφη συνόδευσαν πτήση της Air France μετά από απειλητικό τηλεφώνημα - iefimerida.gr

Μαχητικά αεροσκάφη συνόδευσαν πτήση της Air France μετά από απειλητικό τηλεφώνημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη συνοδεία αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών έφτασε αεροπλάνο της Air France στη Νέα Υόρκη, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα, ενώ έρευνα έγινε και σε δεύτερη πτήση στο ίδιο αεροδρόμιο, για τον ίδιο λόγο.

Σύμφωνα με το δίκτυο WABC, η πτήση από το Παρίσι με προορισμό τη Νέα Υόρκη προσγειώθηκε σε ασφαλισμένη περιοχή του αεροδρομίου, προκειμένου να γίνει έρευνα στο αεροσκάφος. Μετά από αυτή τη διαδικασία ανακοινώθηκε ότι δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο. Νωρίτερα όμως, οι αμερικανικές αρχές επιστράτευσαν τα μαχητικά, καθώς δεν υπήρχε άμεση ανταπόκριση από την Air France στις εκκλήσεις των κυβερνητικών υπηρεσιών για πληροφορίες.

Επικαλούμενο ανώτερο Αμερικανό αξιωματούχο, το ABC ανέφερε πως το αστυνομικό τμήμα του Μέριλαντ, που διαχειρίζεται συγκέντρωση μυστικών πληροφοριών, έλαβε ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα για ύπαρξη χημικών όπλων στο αεροσκάφος.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό πως ανάλογη έρευνα έγινε και σε αεροσκάφος των σουδαραβικών αερογραμμών στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, γιατί διατυπώθηκε η ίδια απειλή. Οι αρχές εκτιμούν ότι αμφότερες έγιναν από το ίδιο άτομο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Air France απειλητικό τηλεφώνημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ