Επίθεση Μαραντόνα: Ο Μπλάτερ είναι δικτάτορας - iefimerida.gr

Επίθεση Μαραντόνα: Ο Μπλάτερ είναι δικτάτορας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια ακόμη φορά ο Ντιέγκο Μαραντόνα στράφηκε εναντίον του προέδρου της FIFA Ζεπ Μπλάτερ, αναφέροντας την ανάγκη να μην εκλεγεί για 5η φορά στην προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο Αργεντινός, όπως μεταφέρει το sdna, έχει δηλώσει από την αρχή την υποστήριξή του στον πρίγκιπα της Ιορδανίας, Αλί Μπιν Αλ Χουσεϊν, και με κάθε αφορμή επιτίθεται στον Ζεπ Μπλάτερ με την κατηγορία ότι είναι διεφθαρμένος και έχει επιβάλει νόμους μαφίας και στην FIFA. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου θα διεξαχθούν στις 29 Μαϊου με τον Ελβετό παράγοντα να θεωρείται φαβορί για την επανεκλογή του.

«Είναι ένας δικτάτορας, ένας μαφιόζος. Είναι ένας άνθρωπος φτιαγμένος από πάγο, που δεν έχει καμία σχέση με την έμπνευση και το πάθος που κάθε άνθρωπος σχετικός με το ποδόσφαιρο έχει στην καρδιά του. Αν ο Μπλάτερ είναι το πρόσωπο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, τότε σίγουρα όλοι μας κάτι κάνουμε λάθος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαραντόνα μιλώντας στον «Guardian».

Ο Αργεντινός, μάλιστα, δεν δίστασε να γίνει ακόμα πιο σκληρός, λέγοντας ότι «ο Μπλάτερ όχι μόνο πρέπει να πάει στο σπίτι του, αλλά ακόμα καλύτερα στη φυλακή κατηγορούμενος για όλα τα οικονομικά εγκλήματα και το χάος που δημιούργησε στη FIFA». Για τον Μαραντόνα ο ιδανικός πρόεδρος είναι ένας νέος και δημιουργικός άνθρωπος, ανοιχτός σε νέες ιδέες, που θα εμπνέει με την παρουσία του. Αυτό, δηλαδή, που σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο, εκπροσωπεί ο Αλ Χουσεϊν.

Την ίδια ώρα, ο πρίγκιπας της Ιορδανίας βρήκε άλλον έναν πολύ ισχυρό σύμμαχό του στην προσπάθειά του να διαδεχθεί τον Μπλάτερ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Μισέλ Πλατινί, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι ο Αλ Χουσεϊν μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. «Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος πρόεδρος. Δεν μπορώ να ψηφίσω, αλλά τον στηρίζω απόλυτα. Ο Μπλάτερ απέτυχε να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της UEFA.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Fifa Μαραντόνα Μπλάτερ πρόεδρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ