«Πόλεμος» στον Πειραιά ανάμεσα στον Δήμο και το Τελωνείο - iefimerida.gr

«Πόλεμος» στον Πειραιά ανάμεσα στον Δήμο και το Τελωνείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενόψει της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας (28-30 Μαΐου) ο Δήμος Πειραιά βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον Τελωνείο Πειραιά.

Πηγές της Δημοτικής Αρχής δεν κρύβουν την έντονη ενόχληση τους μετά την γνωστοποίηση προς το Δήμο Πειραιά απόφασης του προϊσταμένου του Α' Τελωνείου Πειραιά να υποβάλει σε εξονυχιστικό έλεγχο όλους όσοι θα διέλθουν από το χώρο του Τελωνείου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας στα τέλη της εβδομάδας.

Όπως σημειώνουν αρχικά βάση προγραμματισμού μια από τις εκδηλώσεις (σύμφωνα με το vima.gr) θα γίνει στο ελικοδρόμιο του ΟΛΠ και στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διανύσουν μια πολύ μικρή απόσταση μέσα στο χώρο του Τελωνείου για να επιβιβαστούν σε σκάφος προκειμένου να δείξουν τον Πειραιά στον επίτιμο καλεσμένο τον κ. Καρμένου Βέλα, ευρωπαίο Επίτροπο για το Περιβάλλον, τη Θαλάσσια Πολιτική και την Αλιεία.

Ο κ. Βέλα θα συνοδεύεται από το Δήμαρχο της πόλης κ. Γιάννη Μώραλη και άλλους επισήμους ανάμεσα στους οποίους αναμένεται να είναι ο Μητροπολίτης Πειραιά.

Ωστόσο, όπως λένε στο Δήμο Πειραιά, η πρόθεση υλοποίησης μιας τέτοιας απόφασης και μάλιστα για μια «αβλαβή ουσιαστικά διέλευση διάρκειας ολίγων λεπτών» δεν διευκολύνει και προκαλεί εμπόδια και παράλληλα δεν συνάδει με το γενικότερο κλίμα που είναι η επιθυμία όλων όσοι εργάζονται και ζουν στον Πειραιά να συνεισφέρουν με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας για την ανάδειξη του μεγάλου λιμανιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λιμάνι Πειραιά Δήμος τελειωνειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ