Τα δίνει όλα για Εσιέν ο Παναθηναϊκός: Η πρόταση στον παίκτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα δίνει όλα για Εσιέν ο Παναθηναϊκός: Η πρόταση στον παίκτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μικαέλ Εσιέν είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι, με το deal να είναι πολύ κοντά.

Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ που έπαιζε στη Μίλαν είναι ελεύθερος και στον ΠΑΟ δίνουν ότι... έχουν για να τον φέρουν στην ομάδα και να τον ντύσουν στα «πράσινα». Τι δίνει όμως ο Παναθηναϊκός; Η πρόταση στον Εσιέν φτάνει το ένα εκατ.ευρώ πάγιες αποδοχές ετησίως με τα μπόνους επίτευξης ατομικών και ομαδικών στόχων να ανεβάζουν το ποσό στο 1,5 εκατ.ευρώ.

Τα συγκεκριμένα μπόνους πριμοδοτούν κυρίως ατομικούς στόχους, κάτι στο οποίο επέμεινε η πλευρά του ποδοσφαιριστή, όπως για παράδειγμα είναι ο αριθμός των συμμετοχών στη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και της ευρωπαϊκής παρουσίας την προσεχή διετία.

Υπάρχουν όμως και οι συλλογικοί στόχοι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ζητήθηκε μπόνους κατάκτησης τίτλου, σχεδόν ίσο μ' ένα μικρομεσαίο συμβόλαιο του ρόστερ, δηλαδή κάπου μεταξύ 100 – 150.000 ευρώ!

Επίσης προβλέπονται αεροπορικά εισιτήρια για τη Γκάνα, αλλά και για την Αγγλία, όπου ο Εσιέν διατηρεί σπίτι, στο Cobham, μία μικρή συνοικία του Surrey, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, κοντά στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Τσέλσι καθώς και ένα πολυτελές αυτοκίνητο.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός εσιεν πρόταση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ