Αγώνας δρόμου κατά του καρκίνου του μαστού σήμερα στην Αθήνα - iefimerida.gr

Αγώνας δρόμου κατά του καρκίνου του μαστού σήμερα στην Αθήνα

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκατόν σαράντα αγώνες δρόμου σε ισάριθμες χώρες του πλανήτη με συνολικά περισσότερους από... 1,5 εκατομμύριο δρομείς διοργανώνονται αύριο, Κυριακή. Ο ελληνικός αγώνας διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Αλμα Ζωής» και φιλοδοξεί να συγκεντρώσει αρκετές χιλιάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας που θα «τρέξουν για τη θεραπεία» της ασθένειας που προσβάλλει 4.500 Ελληνίδες κάθε χρόνο.

Η διοργάνωση, που τιτλοφορείται «Race for the Cure» («Τρέξτε για τη Θεραπεία»), έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τον κίνδυνο του καρκίνου του μαστού μέσα από την ανάδειξη της προσωπικής προσπάθειας γυναικών που νοσούν ή επιβίωσαν από την ασθένεια, καθώς και των φίλων, συγγενών και εκατοντάδων χιλιάδων άλλων πολιτών κατά της νόσου.

Ο Μαραθώνιος «Race for the Cure» απευθύνεται σε νοσούντες ή επιβιώσαντες, καθώς και σε φίλους ή συγγενείς νοσούντων, σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, καθώς και σε παιδιά.Θα διοργανωθούν δύο διαδρομές, ο «περίπατος» μήκους 2 χλμ. και ο «αγώνας δρόμου» μήκους 4 χλμ.

Δείτε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση αλλά και τη συμμετοχή.

Κλειστοί αρκετοί δρόμοι στην Αθήνα

Όσοι έχετε σκοπό να κινηθείτε στο κέντρο αύριο το πρωί ας έχετε στο μυαλό σας οτι μπορεί να αντιμετωπίσετε μικρές δυσκολίες. Λόγω της μαραθωνίου θα γίνουν σταδιακές - τμηματικές διακοπές της κυκλοφορίας οι οποίες θα αρχίσουν από την 10:30΄ ώρα περίπου στους εξής δρόμους:


Λ. Συγγρού , στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και Λ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Πλ. Συντάγματος.

Λ. Βασ. Αμαλίας , σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πανεπιστημίου.

Λ. Βασ. Σοφίας , στο τμήμα της από την οδό Ζαχάρωφ έως το ξενοδοχείο HILTON , ρεύμα προς Αθήνα, και στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφ. Βασ. Αμαλίας και Βασ. Κων/νου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Λ. Βασ. Κων/νου , στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφ. Βασ. Σοφίας (ξενοδοχείο Hilton ) και της οδού Καλλιρόης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα.

Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Αμαλίας.

Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Βασ. Γεωργίου Β΄ , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ρηγίλλης και Ηρ. Αττικού.

Ριζάρη , σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Μελεάνδρου , στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λεωφ. Βασ. Κων/νου.

Αραβαντινού , στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λεωφ. Βασ. Κων/νου.

Κλεάνθους , στο τμήμα της μεταξύ της οδού Βασ. Γεωργίου Β΄ και της Λεωφ. Βασ. Κων/νου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ