Ο Βενιζέλος ρωτά (ξανά) τον Τσίπρα: Πού βαδίζει η χώρα; - iefimerida.gr

Ο Βενιζέλος ρωτά (ξανά) τον Τσίπρα: Πού βαδίζει η χώρα;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καλεί και πάλι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού», να ενημερώσει για την πορεία της χώρας, μετά και τα όσα συνέβησαν στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στη Ρίγα και στη συνέχεια στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Βενιζέλος επικαιροποίησε και επανακατέθεσε την επίκαιρη ερώτησή του προς τον κ. Τσίπρα με την οποία τον ρωτά «Πού βαδίζει η Χώρα;» και «Τι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες ενόψει της 30ής Ιουνίου 2015;».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η κοινή γνώμη παρακολουθεί τον κ. Τσίπρα: να διοχετεύει, αντιφατικές πληροφορίες ως προς την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων στο Brussels Group, να δημιουργεί την εντύπωση μιας πολιτικής διαπραγμάτευσης υψηλού επιπέδου, που κάθε φορά καταλήγει στο να παραπέμπει στην τρόικα, το Brussels Group, το Euro Working Group, το Eurogroup, να δηλώνει ότι δεν θα υπογράψει «μνημονιακή συμφωνία», ενώ έχει ήδη υπογράψει την τετράμηνη παράταση του τρέχοντος μνημονίου, να επαναλαμβάνει «λεβέντικες» δηλώσεις ότι η χώρα δεν θα εκπληρώσει τις επόμενες διεθνείς υποχρεώσεις της και να μετατρέπει την διεθνή διαπραγμάτευση με την ΕΕ και το ΔΝΤ σε εσωκομματικό ζήτημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ