Τέσσερις ώρες κατέθετε η Βίκυ Σταμάτη -Στο στόχαστρό της ένα πολιτικό πρόσωπο - iefimerida.gr

Τέσσερις ώρες κατέθετε η Βίκυ Σταμάτη -Στο στόχαστρό της ένα πολιτικό πρόσωπο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον ένα πολιτικό πρόσωπο έβαλε στο στόχαστρό της η Βίκυ Σταμάτη κατά την 4ωρη κατάθεσή της στην επίκουρη εισαγγελέα διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου, επαναλαμβάνοντας καταγγελία που είχε κάνει στο παρελθόν στον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη αμέσως μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου μετέφερε όσα της είπε ο σύζυγός της μετά τη σύλληψή τους και μίλησε για ένα συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο, όχι όμως για θέμα που αφορά στα εξοπλιστικά προγράμματα.

Ωστόσο, επειδή πηγή γνώσης όσων κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη είναι ο σύζυγός της, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί και ο Άκης Τσοχατζόπουλος προκειμένου να καταθέσει. Επίσης, αναμένεται να κληθούν και άλλα πρόσωπα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίκυ Σταμάτη κατάθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ