Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Παπακωνσταντίνου - iefimerida.gr

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Παπακωνσταντίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ήταν ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.


Αφού απολογήθηκε για μία ώρα στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος και νυν μέλος της ΕΠΟ μετέβη στον εισαγγελέα, όπου και του ανακοινώθηκε η ποινή του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Στο πλευρό του ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας, και θέλησε να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά δεν τον δέχθηκε ο ανακριτής, καθώς δεν έκρινε αναγκαία τη μαρτυρία του.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο δικηγόρος του Παπακωνσταντίνου, Αθανάσιος Τάρτης έκανε την εξής δήλωση: «Μας επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Θεωρώ πως είναι μια ηθική δικαίωση γιατί ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου παραμένει στα κοινά του ποδοσφαίρου κάτι που σημαίνει ότι αυτή η σκευωρία οδηγείται στην κατάρρευση όπως στην κατάρρευση θα οδηγηθούν και αυτοί οι τελευταίοι που αμφιβάλλουν την ηθική του ακεραιότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ