Φωτίου: Τι έγινε στη Μαδρίτη και στη Βαρκελώνη; Μήπως σας θυμίζει λίγο Ρένα Δούρου; - iefimerida.gr

Φωτίου: Τι έγινε στη Μαδρίτη και στη Βαρκελώνη; Μήπως σας θυμίζει λίγο Ρένα Δούρου;

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν περνάει» ο πολιτικός εκβιασμός στην κυβέρνηση, διαμήνυσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Φέρνοντας ως παράδειγμα τις περιφερειακές εκλογές της Ισπανίας, η κ. Φωτίου τόνισε πως πλέον είναι η σειρά των δανειστών να κάνουν βήματα προς την Ελλάδα.

Μιλώντας στο Mega ανέφερε πως «εμείς θα πάμε σε συμφωνία, διανύσαμε τα 3/4 του δρόμου και αυτοί πρέπει να διανύσουν το 1/4, αυτή τη στιγμή ο πολιτικός εκβιασμός δεν περνάει και ξέρετε πολύ καλά ότι ο πολιτικός εκβιασμός γίνεται για να παραδειγματιστούν οι λαοί της Ευρώπης, τι έγινε στη Μαδρίτη και στη Βαρκελώνη; Μήπως σας θυμίζει λίγο Ρένα Δούρου; Μήπως είναι προάγγελος η ιστορία της Βαρκελώνης; Μήπως μπορεί να είναι προάγγελος και η ιστορία της Μαδρίτης;».

Οσον αφορά τις πιέσεις των δανειστών για την κατάργηση των κατώτατων ορίων συντάξεων επεσήμανε ότι «μετά από τη χθεσινή ΚΕ αυτά έχουν αποκλειστεί όλα, ούτε το συζητάμε για τα εργασιακά, ακούσατε τον κ. Σκουρλέτη θα φέρει σύντομα μέσα στο μήνα το ν/σ για τις εργασιακές σχέσεις», υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει τις εξαγγελίες της χωρίς να τις θέτει σε πλαίσιο διαπραγμάτευσης.

Στο νομοσχέδιο για την ακραία φτώχεια είπε ότι έχουν υποβληθεί 260.000 αιτήσεις και θα εγκριθούν χρήματα για 150.000 οικογένειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ