Η Μέρκελ ρώτησε τον Τσίπρα αν είναι Ελληνας ο Τσακαλώτος! - iefimerida.gr

Η Μέρκελ ρώτησε τον Τσίπρα αν είναι Ελληνας ο Τσακαλώτος!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα απίστευτα αγγλικά του, που σχεδόν τον υποχρεώνουν να κάνει λάθη όταν μιλάει ελληνικά, εντυπωσίασαν την Ανγκελα Μέρκελ όταν συνάντησε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στη Ρίγα της Λετονίας.

Η παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων στην τριμερή της προηγούμενης Πέμπτης στη Ρίγα, ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα, Ανγκελα Μέρκελ και Φρανσουά Ολάντ, ήταν η πρώτη του με Ευρωπαίους ηγέτες.

Ηταν άλλωστε και η πρώτη φορά που συνόδευε τον πρωθυπουργό σε Σύνοδο Κορυφής ως συντονιστής της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας. Γενικά ήταν μια ημέρα γεμάτη... πρεμιέρες, σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό», για τον κ. Τσακαλώτο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη, αυτό που εντυπωσίασε τη Γερμανίδα καγκελάριο ήταν η εξαιρετική χρήση της αγγλικής γλώσσας από τον Έλληνα υπουργό. Μάλιστα, η κ. Μέρκελ ρώτησε τον πρωθυπουργό αν είναι Ελληνας ο κ. Τσακαλώτος. Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ