«Γκάζια» από Σαββίδη σε παίκτες και προπονητή - Κατέβηκε μέχρι και στον πάγκο του ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

«Γκάζια» από Σαββίδη σε παίκτες και προπονητή - Κατέβηκε μέχρι και στον πάγκο του ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκασμένος ήταν ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη νέα ισοπαλία του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Στο 60ο λεπτό του αγώνα, άφησε τη σουίτα του και κατέβηκε στον πάγκο δίπλα στον Γεωργιάδη ενώ μετά το ματς ακολούθησε 30λεπτη... κατσάδα στα αποδυτήρια.

Δεν μπορούσε να πιστέψει ο Σαββίδης τη νέα άτυχη στιγμή της ομάδας του αλλά και το γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές του δεν έδειξαν καλό πρόσωπο κόντρα στον Αστέρα. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του βορρά, κατέβηκε στον πάγκο της ομάδας στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης και παρακολούθησε από εκεί τις προσπάθειες των παικτών του, έχοντας ζωγραφισμένη την αγωνία στο πρόσωπό του.

Ωστόσο, το ξέσπασμα ήρθε μετά το σφύριγμα της λήξης. Ο Σαββίδης έκλεισε στ'αποδυτήρια τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και στην ομιλία του δεν ήταν καθόλου ήρεμος. Λόγω αυτής μάλιστα καθυστέρησε να πάει στη συνέντευξη Τύπου και ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε αργότερα για το τι ακριβώς έγινε, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το ρεπορτάζ της ομάδας, ο Σαββίδης έφερε τους παίκτες προ των ευθυνών τους και τους μετέφερε το μήνυμα πως το καλοκαίρι πολλοί από αυτούς θα αποτελέσουν παρελθόν αφήνοντάς τους πάντως το περιθώριο να διορθώσουν την εικόνα τους και την κατάσταση στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι-οφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάν Σαββίδης ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ