Μητρόπουλος: Ερχονται ραγδαίες εξελίξεις - Δύσκολo να περάσει η συμφωνία από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Μητρόπουλος: Ερχονται ραγδαίες εξελίξεις - Δύσκολo να περάσει η συμφωνία από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Konstantinos Tsakalidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθησή πως δύσκολα θα περάσει από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η συμφωνία με τους δανειστές, εξέφρασε ο Αλέξης Μητρόπουλος.

«Μετά τις χθεσινές εξελίξεις φαίνεται ότι η συμφωνία είναι δύσκολο να περάσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Οπως ξέρετε οι επιρροές εντός της Κεντρικής Επιτροπές είναι αντιστοιχισμένες και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Συνεπώς και αυτό το οποίο απορρίφθηκε και αυτό το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην Πολιτική Απόφαση, δηλαδή την προεδρική, αποδεκτό από τους δανειστές, υπό αυτή την έννοια δεν είμαι αισιόδοξος», προσέθεσε.

«Έχω επίγνωση του τι λέω», τονίζοντας ακόμη πως «δεν είναι κάποιοι που θα έχουν επιμέρους διαφωνίες. Είναι βαθύτατα ιδεολογικές διαφορές».

Παράλληλα, υποστήριξε πως τα τέσσερα αυτόνομα πακέτα που προτείνουν δεν μπορούν να περάσουν.

«Ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής που είμαι ξέρω και την ανθρωπογεωγραφία και της Κεντρικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Δεν μπορεί να περάσει ότι συζητείται τώρα από τους δανειστές στην ΚΟ. Και τα τέσσερα αυτόνομα πακέτα δεν μπορούν να περάσουν», επεσήμανε ο κ. Μητρόπουλος.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως «η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου έβγαλε αντισυνταγματική την ειδική εισφορά αλληλεγγύης»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ