Ο Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Ο Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στον ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Πάμπλο Γκαρσία, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής ο «δικέφαλος», μετά από συνάντηση του Ουρουγουανού με τον Ιάκωβο Αγγελίδη.

Μια απ’ τις αγαπημένες προσωπικότητες του λαού του ΠΑΟΚ ανέλαβε συντονιστικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε μια ακόμα κίνηση συσπείρωσης της διοίκησης. Οι αρμοδιότητές του αναμένεται να διευκρινιστούν όταν προσληφθεί και τεχνικός διευθυντής, όμως αναμφίβολα η παρουσία του στην καθημερινότητα της ομάδας αναμένεται να τονώσει το σύνολο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα σε συντονιστικό ρόλο στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ενώσει τις δυνάμεις του στην προσπάθεια αγωνιστικής αναγέννησης και συσπείρωσης, με όραμα να γίνει σύντομα η ομάδα η κορυφαία της Ελλάδας έχοντας στις τάξεις της άλλη μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που ανέδειξε ο Σύλλογος».

Ο Γιώργος Σαββίδης, γιος του Ιβάν καλωσόρισε τον Ουρουγουανό και εκφράστηκε με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον χαρακτήρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του Πάμπλο, είμαι από τους πιο ευτυχισμένους. Τιμή και δόξα στον Πάμπλο Γκαρσία. Μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας του, είναι πολύ ευθύς άνθρωπος», έγραψε συγκεκριμένα στο Instagram.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία επιστροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ