Δεύτερη κρίσιμη μέρα στα πλέι οφ της Super League σε Τούμπα και Λεωφόρο - iefimerida.gr

Δεύτερη κρίσιμη μέρα στα πλέι οφ της Super League σε Τούμπα και Λεωφόρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την πρώτη αγωνιστική, σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα διεξάγεται η 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οριακό ματς για ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, καθώς ενδεχόμενη απώλεια βαθμών είναι πολύ πιθανό να αφήσει πολύ πίσω από την κορυφή στη σχετική βαθμολογία των play off. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται στις 18:15 (Novasports 2) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, ενώ προέρχονται από κακή εκκίνηση.

Πιο δύσκολη κατάσταση για τους φιλοξενούμενους που υπέστησαν βαριά ήττα (4-0) στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο τους, ενώ απέχουν και τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Από την άλλη ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν ξεκίνησε με τον δεξί, αλλά το 1-1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς το άφησε δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση.

Να… στρογγυλοκάθεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας θέλει ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με τον Ατρόμητο (20:30 Novasports1). Οι πράσινοι έκαναν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα με τη μεγάλη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη και απέναντι στους Περιστεριώτες θέλουν άλλη μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα.

Το έργο τους όμως είναι δύσκολο. Ο Ατρόμητος πάντα δυσκολεύει τους πράσινους κάτι που θέλει να κάνει και στο σημερινό ματς. Στόχος των παικτών της ομάδας του Περιστερίου είναι να επαναλάβουν μια εμφάνιση, αντίστοιχη με εκείνη της αναμέτρησης του β’ γύρου του πρωταθλήματος. Σε αυτή ο Ατρόμητος είχε πάρει την νίκη με τον Μαρσελίνιο να ξεχωρίζει με την εμφάνισή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ