Μητρόπουλος: Κάποιοι στόχοι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χίμαιρα ή ουτοπία - iefimerida.gr

Μητρόπουλος: Κάποιοι στόχοι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χίμαιρα ή ουτοπία

(EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επαχθή μέτρα και στοιχεία συνέχειας του δεύτερου μνημονίου θα έχει η συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές, εκτίμησε ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως «χίμαιρα ή ουτοπία» κάποιους στόχους που είχε θέσει το κόμμα. Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε επαχθή σημεία της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου, αλλά για μία ακόμη φορά τάχθηκε κατά της ρήξης. «Είναι αδύνατον να διαχειριστούμε τις συνέπειες μιας ρήξης θα οδηγούσε σε δεινή τραγωδία», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Εγώ είχα πει ότι τα άρθρα του μνημονίου δεν σκίζονται με ένα άρθρο και ένα νόμο» παρατήρησε δε, αφήνοντας αιχμές για άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι η συμφωνία θα έχει μέτρα και ρυθμίσεις για τους μισθούς και τις συντάξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Μητρόπουλος συμφωνία μέτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ