Ν. Χουντής: Παράγοντας ενότητας η Αριστερή Πλατφόρμα - iefimerida.gr

Ν. Χουντής: Παράγοντας ενότητας η Αριστερή Πλατφόρμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ μιας συμφωνίας «χωρίς δεύτερους και τρίτους γύρους προϋποθέσεων που θα περιλαμβάνει και την αντιμετώπιση του χρέους και της ανάπτυξης» τάσσεται με συνέντευξή του στη realnews ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Ν. Χουντής.

Τονίζει, απαντώντας στα σενάρια ότι η Αριστερή Πλατφόρμα θα διασπάσει τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα ρίξει την κυβέρνηση, πως «σε τέτοια σενάρια ορισμένων γνωστών κύκλων, τους απαντά η στάση της Αριστερής Πλατφόρμας που είναι συνιδρυτής και, κατά κοινή ομολογία, παράγοντας ενότητας στον ΣΥΡΙΖΑ».

Υπογραμμίζει για την συμφωνία και την στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ πως «η ελληνική κυβέρνηση αγωνίζεται για μια συμφωνία που να είναι συμβατή με το πρόγραμμά μας. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα έχει εκλεγεί με βάση αυτό το πρόγραμμα. Κατά συνέπεια θα υποστηρίξει και μια τέτοια συμφωνία».

Προειδοποιεί ότι «εάν δεν υπάρξει εκταμίευση της δόσης προς τη χώρα, γεγονός που καθυστερεί από τον Αύγουστο, τότε η διευθύντρια του ΔΝΤ δεν θα μπορεί να αναφωνεί "εγώ τα λεφτά μου τα πήρα"».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ