«Τη γα@@σατε»: Απίστευτη ομιλία του Ντε Νίρο σε απόφοιτους του Πανεπιστημίου [βίντεο] - iefimerida.gr

«Τη γα@@σατε»: Απίστευτη ομιλία του Ντε Νίρο σε απόφοιτους του Πανεπιστημίου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφωνους άφησε μαθητές και καθηγητές ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο με τον απίστευτο λόγο που εκφώνησε κατά την τελετή αποφοίτησης του τμήματος Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Madison Square Garden.

Ο βετεράνος ηθοποιός κοίταξε τους παρόντες και τους είπε πολύ απλά και ευθέως: «Τα καταφέρατε, αποφοιτήσατε... και την γα@@σατε»

Οπως εξήγησε στη συνέχεια: «Οι απόφοιτοι ιατρικής, θα βρουν όλοι δουλειές. Οι απόφοιτοι στον τομέα της λογιστικής; Εχουν ήδη δουλειές. Τους ζηλεύετε; Πολύ αμφιβάλλω. Ισως να ήταν παθιασμένοι με τη λογιστική, αλλά νομίζω ότι είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσαν τη κοινή λογική στην επιλογή μιας καριέρας. Εσείς όμως δεν είχατε αυτή την επιλογή. Ανακαλύψατε ότι έχετε ένα ταλέντο, αναπτύξατε μία φιλοδοξία, και αναγνωρίσατε το πάθος σας. Όταν το αισθάνεστε αυτό, δεν μπορείτε να το πολεμήσετε. Απλά προχωράτε προς αυτή την κατεύθυνση»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποφοίτηση ομιλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ