Μιχελογιαννάκης: «Grexit» από τον ΣΥΡΙΖΑ σε όσους δεν τηρήσουν τη συμφωνία με το λαό - iefimerida.gr

Μιχελογιαννάκης: «Grexit» από τον ΣΥΡΙΖΑ σε όσους δεν τηρήσουν τη συμφωνία με το λαό

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθεί, δήλωσε κάθετα ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να ξεφύγει από το πρόγραμμα με το οποίο εκλέχθηκε.

Ο βουλευτής υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση οφείλει να θέσει σε δημοψήφισμα ένα κείμενο που ξεπερνά τις «κόκκινες» γραμμές του και να ζητήσει από τον λαό να το απορρίψει.

«Δεν φεύγω, ούτε δεν παραδίδω έδρα, είναι δυνατόν να φύγω από τις αρχές που παλέψαμε;», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και έκανε λόγο για «Grexit» από τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτούς που δεν τήρησαν τη συμφωνία με το λαό.

«Κακώς έδωσε τη δόση του Μαΐου. Είναι αδύνατο να δώσουμε 18,1 δισ. έως το Δεκέμβριο», είπε ακόμη ο κ. Μιχελογιαννάκης σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στον πρωθυπουργό, ενώ πρόσθεσε: «Ο Τσίπρας είναι λεβεντόπαιδο, δεν πηγαίνει σε μνημόνια. Δεν τον αφήνουμε».

«Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να φέρει τέτοια συμφωνία ... Ο πρώτος που θα την καταψήφιζε είναι ο Αλέξης ο Τσίπρας», είπε από την πλευρά του ο Στάθης Λεουτσάκος. «Οι δανειστές έχουν πρήξει το συκώτι στον λαό, όχι εμείς» είπε και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση οφείλει να μην κάνει πίσω και να υπερασπιστεί τις κόκκινες γραμμές μας μέχρι τέλους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ