Ωρα τελικού: Ολυμπιακός - Σκόντα Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (20:30) - iefimerida.gr

Ωρα τελικού: Ολυμπιακός - Σκόντα Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (20:30)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τελευταίος τίτλος της χρονιάς κρίνεται απόψε στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Σκόντα Ξάνθη (20:30, OTE tv, iefimerida.gr) με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν το νταμπλ και την ομάδα της Θράκης τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της.

Δύο διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Ο πρωταθλητής Ελλάδας και μόνιμος πρωταγωνιστής στο ελληνικό ποδόσφαιρο Ολυμπιακός θα ψάξει το 17ο νταμπλ της ιστορίας του και συνολικά το 27ο Κύπελλο την ώρα που η Σκόντα Ξάνθη παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε έναν τελικό Κυπέλλου και θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της. Ο Ολυμπιακός θα έχει τη συμπαράσταση περίπου 30.000 φιλάθλων του ενώ από την Ξάνθη ταξίδεψαν περίπου 4.000 φίλοι της Σκόντα για να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Μόλις μια βασική απουσία αντιμετωπίζει ο Περέιρα στον Ολυμπιακό. Ο Ελαμπντελαουΐ έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος κι έτσι την θέση του θα πάρει ο Σαλίνο. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο. Αριστερά στην άμυνα ο Μαζουακού, δεξιά ο Σαλίνο και στόπερ οι Σιόβας, Μποτία. Μπροστά τους στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά και σε ρόλο οργανωτή ο Τσόρι. Προβάδισμα για την επιθετική τριπλέτα έχουν οι Ντοσεβί, Μήτρογλου με τους (Φουστέρ, Μπενίτες, Χάρα, Φορτούνης να παλεύουν για μια θέση.

Ούτε ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει σοβαρά θέματα, πέραν της απουσίας του Παπάζογλου στην άμυνα. Οι Ακρίτες θα αγωνιστούν με τερματοφύλακα τον Κυριακίδη, αριστερό μπακ τον Ουάλας, δεξί τον Μπέρτο και στόπερ τους Γούτα, Καρυπίδη. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Παπαστεριανός, Ομπόντο και σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Κλέιτον. Η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Λουσέρο (αριστερά), Σολτάνι (δεξιά) και Καπετάνο (κορυφή).

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κουκουλάκης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ