Ντε Κολό: Ο Σπανούλης συνέχεια ψιθυρίζει στο αυτί των αντιπάλων του - iefimerida.gr

Ντε Κολό: Ο Σπανούλης συνέχεια ψιθυρίζει στο αυτί των αντιπάλων του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Final 4 της Μαδρίτης μπορεί να αποτελεί παρελθόν, ωστόσο κάποιοι δεν το έχουν ξεχάσει ακόμη.

Μετά τον Ρούντι και τον Ματσιούλις που είχαν παράπονα με την συμπεριφορά και όσα τους έλεγε και τους έκανε ο Βασίλης Σπανούλης κατά την διάρκεια του τελικού της Euroleague, τώρα προστέθηκε και ένας παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

O Νάντο Ντε Κολό έκανε δηλώσεις και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη, δηλώνοντας πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού τού έλεγε διάφορα πράγματα κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Euroleague.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «sport-express.ru», ο Γάλλος γκαρντ τόνισε πως «ο Σπανούλης είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για τη νίκη. Θα παίξει δυνατά, θα σπρώξει, ψιθυρίζει συνεχώς άσχημα πράγματα στο αυτί των αντιπάλων του μόνο για να αποκτήσει πλεονέκτημα. Αλλά όλα είναι μέρος του παιχνιδιού».

Στη συνέχεια προσέθεσε πως «είπε και έκανε διάφορα για να με αποσπάσει από το παιχνίδι, αλλά εγώ δεν απαντούσα. Μού προκαλούσαν θυμό όσα έκανε, αλλά το έλεγχα».

Δείτε το βίντεο με τον Σπανούλη και τον καυγά του με Ρούντι και Ματσιούλις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ