Σακελλαρίδης: Ας μη μιλάνε στη ΝΔ για φοροκαταιγίδες, τους θυμόμαστε όλοι - iefimerida.gr

Σακελλαρίδης: Ας μη μιλάνε στη ΝΔ για φοροκαταιγίδες, τους θυμόμαστε όλοι

SAKELLARIDIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπάντησε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον εκπρόσωπο της ΝΔ με αφορμή την επίθεση στην κυβέρνηση που εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τη διαπραγμάτευση.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση σκορπάει ποσοστά ΦΠΑ στον αέρα που δεν βγάζουν νόημα προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε προηγούμενη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση του Γ. Σακελλαρίδη:

«Η αξιωματική αντιπολίτευση σκορπάει ποσοστά ΦΠΑ στον αέρα που δεν βγάζουν νόημα προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Ωστόσο, η μόνη εντύπωση που προκαλεί είναι αυτή της αμηχανίας μπροστά στο γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει καταφέρει να θέσει στόχους για πρωτογενή πλεονάσματα πολύ χαμηλότερους από αυτούς με τους οποίους δέσμευσε την Ελλάδα ο κ. Σαμαράς, πέρασε ένα νόμο για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που ούτε στα όνειρά της δεν μπορούσε να φανταστεί η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ διαπραγματεύεται ποσοστά ΦΠΑ που μειώνουν την επιβάρυνση στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα.

Ας μη μιλάνε για φοροκαταιγίδες. Τους θυμόμαστε όλοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ