Τσίπρας-Γιούνκερ βλέπουν συμφωνία τις επόμενες ημέρες - iefimerida.gr

Τσίπρας-Γιούνκερ βλέπουν συμφωνία τις επόμενες ημέρες

Andrea Bonetti / PM Hand Out / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου μία ώρα κράτησε η συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Στη συνάντηση έγινε αποτίμηση των μέχρι στιγμής διαπραγματεύσεων και υπήρξαν συνομιλίες για τις επόμενες κινήσεις, όπως ανέφερε από τις Βρυξέλλες η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο της Κομισιόν για την πορεία των διαπραγματεύσεων και πως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Από την πλευρά του ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ επισήμανε ότι όντως έχει γίνει πολύ σημαντική πρόοδος και θεωρεί και ο ίδιος ότι είναι εφικτή μια συμφωνία μέσα στον Μάιο ή αρχές Ιουνίου.

Κατόπιν, ο πρωθυπουργός είχε συναντήσεις με τον Γεωργιανό πρωθυπουργό Ιρακλί Γκαριμπασβίλι και τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ