Σαπέν: Πρέπει να εμπιστευτούμε τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Σαπέν: Πρέπει να εμπιστευτούμε τον Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον απόηχο της Συνόδου Κορυφής, ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Μισέλ Σαπέν, μίλησε στο Politico για την πορεία των διαπραγματεύσεων και για τον Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στην τρέχουσα κατάσταση των συνομιλιών, συγκρίνοντάς την με αυτή των πρώτων μηνών, δηλώνοντας πως υπάρχει πρόοδος «στη διαδικασία, στο δρόμο όπου διεξάγονται οι συνομιλίες», τόνιζοντας ότι οι συνομιλίες πρέπει να επιταχυνθούν, και να αυξηθεί η έντασή τους.

Σχολιάζοντας την «πολιτική αβεβαιότητα» γύρω από το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα να προωθήσει μια συμφωνία με το Κοινοβούλιο του, τόνισε πως «ακούμε πολλά διαφορετικά πράγματα που έρχονται από την Αθήνα, αλλά υπάρχει ένας άνθρωπος που πρέπει να πετύχει, και αυτός είναι ο πρωθυπουργός, γι 'αυτό πρέπει να τον εμπιστεύονται»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ