Ο Γκλέτσος αγρίεψε και πιάστηκε στα χέρια με τον χρυσαυγίτη ξάδερφό του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Γκλέτσος αγρίεψε και πιάστηκε στα χέρια με τον χρυσαυγίτη ξάδερφό του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η προγραμματισμένη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Στυλίδας με τοπικούς φορείς, επιστήμονες και τους ψαράδες της περιοχής για την επίλυση θεμάτων στο Μαλιακό Κόλπο θα εξελισσόταν σε οικογενειακό καβγά.

Εμπλεκόμενοι στη φασαρία, ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος και ο χρυσαυγίτης ξάδερφός του Απόστολος Γκλέτσος.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, όλα ξεκίνησαν όταν «εισέβαλε» απρόσκλητος ο χρυσαυγίτης ξάδερφος Απόστολος Γκλέτσος και επιτέθηκε φραστικά στον δήμαρχο Στυλίδας.

Τα αίματα άναψαν όταν ο περιφερειακός σύμβουλος Απ. Γκλέτσος θέλησε να κάνει ερωτήσεις στην εκπρόσωπο του λιμεναρχείου Στυλίδας σχετικά με τους ελέγχους που διενεργούνται.

Ο δήμαρχος, εκτός εαυτού, άρχισε να φωνάζει σε πολύ έντονο ύφος, όταν όμως ο περιφερειακός σύμβουλος άρχισε να κάνει κριτική στο έργο της δημοτικής αρχής η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο... Μάλιστα κάποια στιγμή ο δήμαρχος είπε «φύγε από εδώ πριν να ειναι αργά».

Ο κ. Γκλέτσος φανερά εκνευρισμένος αποχώρησε από την αίθουσα και επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα καλώντας τον περιφερειακό σύμβουλο να βγουν μαζί έξω.

Εκεί, όπως καταγγέλλει ο χρυσαυγίτης Απόστολος Γκλέτσος, προπηλακίστηκε από τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Μάλιστα, πήγε στο Α.Τ. Στυλίδας και το περιστατικό έχει καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων.

Βίντεο: lamiastar.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ