Αυτή είναι η νέα γενιά του επιτυχημένου Toyota Hilux - iefimerida.gr

Αυτή είναι η νέα γενιά του επιτυχημένου Toyota Hilux

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από μια δεκαετία –η προηγούμενη γενιά είχε παρουσιαστεί το 2005- η Toyota παρουσίασε επίσημα την καινούργια έκδοση του πιο επιτυχημένου αγροτικού παγκοσμίως, του Hilux.

Το οποίο από πλευράς εμφάνισης έχει εγκαταλείψει τις καμπύλες και έχει υιοθετήσει τις γωνίες, με αποτέλεσμα να δείχνει πιο μοντέρνο. Και πιο αναβαθμισμένο, κάτι που ισχύει και για το εσωτερικό του, που έχει σύγχρονο σχεδιασμό και μπορεί να εξοπλιστεί με όλα σχεδόν τα διαθέσιμα συστήματα διασύνδεσης, ασφάλειας και διευκόλυνσης.

Η πιο εντυπωσιακή έκδοση του νέου Hilux είναι η τετράθυρη double cab, λόγω όγκου (το μήκος της φτάνει τα 5,34 μέτρα) αλλά και φουσκωμένων φτερών, ενώ είναι και αυτή που έχει τα πιο τονισμένα επιβατικά χαρακτηριστικά. Αντίστοιχα η μονοκάμπινη εκδοχή είναι η πιο επαγγελματική, λόγω του μεγάλου μήκους της καρότσας και η πιο απλή οπτικά.

Η γκάμα περιλαμβάνει 2 ολοκαίνουργιους τετρακύλινδρους κινητήρες πετρελαίου, με το μικρότερο των 2.400 κυβικών να αποδίδει 160 ίππους και το μεγαλύτερο των 2.800 κ.εκ. 177. Και οι δύο θα μπορούν να συνδυαστούν με αυτόματο κιβώτιο 6, ενώ η επιλογή τόσο της τετρακίνησης όσο και των κοντών σχέσεων γίνεται πλέον ηλεκτρικά. Αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχουν οι επιπλέον μοχλοί στην κεντρική κονσόλα.

Αυτή είναι η νέα γενιά του επιτυχημένου Toyota Hilux | iefimerida.gr 0
Αυτή είναι η νέα γενιά του επιτυχημένου Toyota Hilux | iefimerida.gr 1
Αυτή είναι η νέα γενιά του επιτυχημένου Toyota Hilux | iefimerida.gr 2
Αυτή είναι η νέα γενιά του επιτυχημένου Toyota Hilux | iefimerida.gr 3
Αυτή είναι η νέα γενιά του επιτυχημένου Toyota Hilux | iefimerida.gr 4
Αυτή είναι η νέα γενιά του επιτυχημένου Toyota Hilux | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Toyota Hilux αυτοκίνητο μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ