Πώς ένα παιδάκι από την Αφρική άλλαξε τη ζωή του διάσημου κωμικού Τζακ Μπλακ [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς ένα παιδάκι από την Αφρική άλλαξε τη ζωή του διάσημου κωμικού Τζακ Μπλακ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Red Nose Day είναι μία μέρα αφιερωμένη στη συγκέντρωση χρημάτων με διασκεδαστικό τρόπο για φτωχά παιδιά και νέους. Στα πλαίσια της ημέρας, ο διάσημος κωμικός Τζακ Μπλακ ταξίδεψε στην Ουγκάντα και πέρασε την ημέρα του με τον 12χρονο Φέλιξ.

Φέλιξ σημαίνει «ευτυχισμένος» όμως η ζωή του παιδιού αυτού, μόνο ευτυχισμένη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Ο 12χρονος δε γνώρισε ποτέ τον πατέρα του και μετά το θάνατο της μητέρας του πριν 3 χρόνια, ζει στο δρόμο, ενώ δεν ξέρει ούτε που βρίσκονται τα αδέλφια του πια.

Οπως αποκάλυψε στον Τζακ Μπλακ, ήρθε στην πρωτεύουσα Καμπάλα από την επαρχία και τον πρώτο καιρό ζούσε τρώγοντας φαγητό από τα σκουπίδια. Πλέον μαζεύει γυαλιά και κομμάτια μέταλλο από το δρόμο για να αγοράσει φαγητό, ωστόσο αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι να πάει σχολείο.

Ο διάσημος κωμικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, όταν ο Φέλιξ του έδειξε το δρόμο που κοιμάται: «Ο γιος μου είναι στην ηλικία αυτού του παιδιού. Με φρικάρει να τον φαντάζομαι μόνο του σε ένα τέτοιο κόσμο.»

Τα καλά νέα ωστόσο είναι ότι με τη κίνηση του αυτή, ο Τζακ Μπλακ κατάφερε να εντάξει τον μικρό Φέλιξ στο πρόγραμμα της Red Nose Day και να λαμβάνει βοήθεια από τους σπόνσορες προκειμένου να πραγματοποιήσει τα όνειρα του.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ