Ιστορίες απιστίας: 10 συν 1 διάσημες που έφαγαν πολύ κέρατο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιστορίες απιστίας: 10 συν 1 διάσημες που έφαγαν πολύ κέρατο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές απιστίες αντρών παραμένουν μυστικές. Και βέβαια υπάρχουν και αυτές που μαθαίνονται, οδηγώντας άλλοτε στον άδοξο χωρισμό και άλλοτε στη συγχώρεση.

H απιστία είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και στις πιο όμορφες/πετυχημένες γυναίκες του κόσμου. Η Τζένιφερ Ανιστον είναι η πρώτη που έρχεται στο μυαλό όλων. Το joytv.gr βρήκε 10 ακόμη χαρακτηριστικές περιπτώσεις απιστίας διασήμων και τις παρουσιάζει παρακάτω:

Uma Thurman: Όταν μαθεύτηκε ότι ο σύζυγός της, Ethan Hawke, καλοπερνούσε με την κοπέλα που πρόσεχε τα παιδιά τους, η ζήτηση των αντρών babysitters αυξήθηκε κατακόρυφα...

Ιστορίες απιστίας: 10 συν 1 διάσημες που έφαγαν πολύ κέρατο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ηalle Berry: Ο R&B τραγουδιστής Eric Benet αποκάλυψε ότι ήταν εθισμένος στο σεξ. Το να έχει στο πλάι του μια από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη μάλλον δεν του ήταν αρκετό...

Ιστορίες απιστίας: 10 συν 1 διάσημες που έφαγαν πολύ κέρατο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Δείτε τις υπόλοιπες 8 στο joytv.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απιστία κέρατο διάσημες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ