Από τύχη γλίτωσε γνωστός παρουσιαστής στην Πλάκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Από τύχη γλίτωσε γνωστός παρουσιαστής στην Πλάκα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάγωσαν οι περαστικοί πριν λίγες μέρες στην Πλάκα όταν είδαν να σκάει στα πόδια γνωστού παρουσιαστή ένα πήλινο κανάτι.Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, γνωστός από τις εκπομπές για την υγεία, έδειχνε να περπατά αμέριμνος απολαμβάνοντας μια Κυριακάτικη βόλτα στην Πλάκα.

Στο μπαλκόνι από όπου έπεσε το κανάτι, ανήσυχες δυο γιαγιάδες παρακολουθούσαν την σκηνή. Τελικά δεν τον πέτυχαν. Αλλά τον “στόχευσαν” γιατί ήθελαν να τον γνωρίσουν.

Όταν οι περαστικοί πλησίασαν πιο κοντά για να δουν τι συμβαίνει, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για τα γυρίσματα του τρέιλερ της νέας εκπομπής του Μιχάλη Κεφαλογιάννη με το τίτλο “MyLife”.
Οι κάμερες ήταν καλά κρυμμένες.

Πάντως ο παρουσιαστής, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν έχασε το χιούμορ του, και προσπάθησε να καθησυχάσει τους περαστικούς λέγοντας τους “Μην τρομάζετε είναι γύρισμα”.

Αυτό μαθαίνουμε ότι θα κάνει και μέσα από την νέα του εκπομπή που ξεκινά στις 6 Ιουνίου στο MEGA. Θα προσπαθεί να αναδείξει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιχάλης Κεφαλογιάννης κανάτι Πλάκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ