Ντε Γκίντος: Συμφωνία τις επόμενες ημέρες – Να επιτρέψουμε στην Ελλάδα να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις - iefimerida.gr

Ντε Γκίντος: Συμφωνία τις επόμενες ημέρες – Να επιτρέψουμε στην Ελλάδα να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτυχία όλων θα ήταν ένα ενδεχόμενο Grexit τόνισε ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών, Λουίς Ντε Γκίντος, ο οποίος εκτίμησε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συμφωνία.Ο υποψήφιος πρόεδρος του Eurogroup, γνωστός για τις κατά καιρούς γνωστές θέσεις του απέναντι στην Ελλάδα, δήλωσε πεπεισμένος για συμφωνία τις επόμενες ημέρες προσθέτοντας ότι η «πιθανή απειλή» του Grexit δεν θα επιβεβαιωθεί.

Τόνισε ότι αναμένει πως η Ελλάδα θα καταφέρει να ανταποκριθεί πριν από τις 5 Ιουνίου στις εκκρεμείς υποχρεώσεις, τονίζοντας, πάντως, ότι δεν μένει πολύ χρόνος.

Συμπλήρωσε δε ότι πρέπει να επιτραπεί στην Ελλάδα να θέσει σε εφαρμογή τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζεται για να επιστρέψει στην ανάπτυξη.

Ξεκαθάρισε, ακόμη, ότι «είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι και όλοι θέλουμε η Ελλάδα να μείνει στη ζώνη του ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λουίς ντε Γκίντος συμφωνία Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ