To ιπτάμενο αυτοκίνητο Aeromobil Flying προσγειώθηκε απότομα - iefimerida.gr

To ιπτάμενο αυτοκίνητο Aeromobil Flying προσγειώθηκε απότομα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και αρκετές δεκαετίες τα ιπτάμενα αυτοκίνητα εμφανίζονται ως η λύση που θα περιορίσει αισθητά το χρόνο των μετακινήσεων, καθώς θα συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα και των δυο μέσων.

Ένα από όσα έχουν προχωρήσει πέρα από το στάδιο της απλής ιδέας είναι το σλοβακικό Aeromobil, που αν και δοκιμάζεται χρόνια προκειμένου να βγει στις αγορές το μέλλον του εμφανίζεται πλέον εξαιρετικά αβέβαιο. Κι αυτό γιατί προσγειώθηκε ανώμαλα, παθαίνοντας αρκετά εκτεταμένες ζημιές, όταν στα πηδάλιά του ήταν ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας, ο Stefan Klein, που ευτυχώς δεν έπαθε κάτι σοβαρό.

«Αντιμετώπισα μία απρόσμενη κατάσταση και ενεργοποίησα το προηγμένο αλεξίπτωτο από ύψος περίπου 300 μέτρων», είπε ο Klein και ευτυχώς για αυτόν το αλεξίπτωτο λειτούργησε πιο σωστά από ότι το ίδιο το ιπτάμενο αυτοκίνητο.

Μετά το συμβάν η Aeromobil ανακοίνωσε πως θα γίνουν οι κατάλληλες βελτιώσεις προκειμένου το ιπτάμενο αυτοκίνητό της να είναι έτοιμο για διάθεση μέχρι το 2017, κάτι που μας ακούγεται μάλλον απίθανο.

To ιπτάμενο αυτοκίνητο Aeromobil Flying προσγειώθηκε απότομα | iefimerida.gr 0
To ιπτάμενο αυτοκίνητο Aeromobil Flying προσγειώθηκε απότομα | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο ιπτάμενο aeromobil
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ