Διπλή απαγόρευση και για τον Μπριάκο - Στον ανακριτή ο Χιου Ντάλας - iefimerida.gr

Διπλή απαγόρευση και για τον Μπριάκο - Στον ανακριτή ο Χιου Ντάλας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, καθώς επίσης και εξόδου από τη χώρα είναι οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον Θανάση Μπριάκο, με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Μετά τον Γιώργο Δούρο, σε ακόμα ένα πρόσωπο που εμπλέκεται ως κατηγορούμενος για την «εγκληματική οργάνωση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επεβλήθη διπλή απαγόρευση. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ελληνικής διαιτησίας και μέλος της ΚΕΔ απολογήθηκε το πρωί της Πέμπτης ενώπιον του κ.Ανδρεάδη και με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα του απαγορεύτηκε η οποιαδήποτε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, καθώς και η έξοδος από τη χώρα. Ο Μπριάκοςκατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Εν τω μεταξύ την πόρτα του γραφείου του ανακριτή πέρασε και ο Χιου Ντάλας. Ο Σκωτσέζος πρώην υπεύθυνος για τον ορισμό διαιτητών στη Super League, που πλέον είναι επιφορτισμένος με την επιμόρφωση των ρέφερι, κλήθηκε ως μάρτυρας για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ